hortensior_fonster

Blommor och Konstväxter i butiken!

Nu behöver du aldrig ha en halvtråkig blomma i fönstret igen! Prisvärda och oerhört vackra konstväxter finns nu i butiken!

Jag älskar blommor. Det finns inte någonting som får hemmet att se så ombonat ut som vackra blommor i fina krukor. Men tyvärr är mina fingrar inte så gröna -dvs jag köper blommor som är underbara i 1v, sedan börjar dom sakta men säkert dö, och se lite trötta ut. Eller så får de med sig lus eller annat läskigt från butiken. Och man vill ju inte slänga bort dom fast dom ser lite halvtrötta ut, så då får dom stå där i ytterligare 2-3 v och se lite ledsna ut.

Men så upptäckte jag att det faktiskt finns naturtrogna konstväxter -blommor som faktiskt ser ÄKTA ut. Mina fördomar hade stängt den dörren, dvs ”plastblommor” dörren, för längesedan. Men nu köpte jag konceptet -med hull och hår!

Med hämt- och lämn på dagis, heltidsjobb och vardagsliv i allmänhet passar det vårt hushåll alldeles ypperligt –underbart vackra konstväxter i fönstren, helt underhållsfria och alltid som nya. Jag har till och med gått så långt att jag kör säsongsblommor -dvs Hortensior, Pärlhyacinter och Lavendel på våren och försommaren, Spaljerade Murgrönor på hösten, Röda Julstjärnor runt jul och nyår… Men i sovrummen får Orkidéerna och Eucalyptusen stå året runt.

Och sedan riktiga snittblommor i köket. I vas äkta blommor räcker att hålla koll på.

Jag håller på att leta efter naturtrogna Pärlhyacinter och Krokusar -tyvärr höll de inte måttet hos min ordinarie leverantör i år, så så fort jag fått in uppdaterar jag!

Varsågod!

[product_category category=”konstvaxter-blommor” per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”date” order=”desc”]